kläder..? ohno

2009-07-31 @ 17:40:22

Hejsan alla sötnosar! Jag är ganska lycklig just nu, jag har jobbat hela dagen. Från tio till två, ganska bra!
Så snart är laptopen på min sida, under denna vecka har jag spenderat de flesta pengarna som jag fått på kläder&smycken tyvärr. Så nu skall det bara köpas två koftor och ett par jeans inför skolan sen är det slut shoppat fan!

men imorgon drar jag till öregrund med bebisen Julia som kommer hem (ikväll?) från grekland och sedan möter johanna upp oss någonstans haha, anyway detta kommer bli så jävla najs!

uno on the nights

2009-07-29 @ 15:00:27
Här vart vi sega! Javisst, jag & amanda sitter vid datan och orkar inte röra våra feta arslen ur stolarna. Anyway, snart skall vi in i min stuga och städa och fixa. Senare kanske hem till henne, vem vet :)
Igår kväll var vi hos Uno, och spelade uno och det vart trevligt. Simon, RobinG, Linda,Elisa, Diana & Tim va där och såklart var hunkarna där ( AMANDA&SONJA för er som inte fattade detta) Nu ska vi dra oss iväg & snacka om blondinbellas bruna hår. skall vi kalla henne för brunettebella nu eller?

 Kisses

det bara är så!

2009-07-27 @ 10:46:36

INGENTING ÄR SOM DET SKA

2009-07-26 @ 17:22:28
Allt är så bra, här hemma med vännerna med allt. Men det är något som tygner på mitt hjärta lilla, något som väger oändligt mycket. Jag har noll tolerans och min kropp är så svag. Det enda jag vill ha är dig i min famn. Varför är du inte här? Jag vill inte vänta längre nu. Varför svarar du inte? Det känns som en evighet. Det är ju rena rama tortyren.
Är det här kärlek eller ett helvete jag själv lagt min fot på?

GRINDA MED JOHANNA SÖTNOS

2009-07-25 @ 21:46:28
Tjohoo, jag är förjävligt trött just nu & ska lägga mig snart för imorgon blire jobb.. *suck*
anyway, va på grinda med johanna idag roligtroligt.. berättar kort för snart ska jag sova!


Just nu så känner jag mig besviken, jävligt besviken.. Och jag människan som jag träffade igår är medveten om det här..!
Hör av dig direkt när du läst detta..

Kisses

FREDAG DEN 24/7

2009-07-24 @ 10:22:42
Tjooho, idag har jag vaknat runt halv tio! skönt som bara den, somnade efter paradise hotel så jag hann inte snacka med krippe i telefon : /
Idag ska johanna kanske sova hos mig sen åker vi till Grinda imorgon, över dagen bara.
Snart ska jag måla lite till i min balkong, sen en lång j*vla dusch m. hårinpakning och senare mask över hela ansiktet. Jag har inte riktigt kommit igång med bloggen, ska ta mig an att ta bilder och skriva de flesta tips jag har! Det blir före jag åker till Öregrund med Johanna & Julia. Nu ska jag lyssna på jackson five och måla.. Kisses!

planer för ikväll

2009-07-23 @ 19:33:15
Idag så har jag jobbat hemma, målat på min balkong & tjänat en liten slant.
Senare gjorde jag en ansiktsmask som tömmer porer, jag hade honung på näsan+pannan och sedan skummade jag äggvita & citron och tadaaa så blev det allt mindre synligt! :)
Ikväll eller tja nu skall jag hämta min syster från arlanda tsm med pappa och sedan kanske till Julia som åker till Grekland inatt.. Menmen, imorgon ska jag träffa Kristoffer sötnos, vilket blir nog jätte kul! nu ska jag dra mig iväg till stugan & byta om, men här har ni några bilder på mig  :

    

BEAUTY PERSPECTIVE

2009-07-23 @ 19:17:39
Hej och varmt välkomna till min nya skönhets-blogg!
Namnet landar på Sonja Stobin och fyller snart mina 15 jordsnurr,
jag bor i Stockholms små förort Upplands Väsby..
Trivs suveränt, folket har förändrats och har finns massor av mina vänner.
Jag har 3 syskon som inte riktigt "lärt" mig det här med skönhet & smink utan jag har alltid haft intresset..
Och utav skönhet har jag blivit mer eller mindre besatt av,  testar alltid nya tips och följer ofta en massa bloggar som skriver mycket om skönhetstips. Så nu får du följa med min vardag om skönhet och en massa tips, här kommer jag även berätta om mig själv såklart & vad jag gör om dagarna! Nu ska jag tacka för mig, kisses




Bloggen är designad av : www.blogghjalp.se

Välkommen till min nya blogg!

2009-07-23 @ 17:51:15