Estée Lauder

2009-08-29 @ 12:12:12

Det är ett mirakel, det är den bästa coversticken ever.
Täcker mina grova mörka ringar. Tack gode gud!

Grattis älskade Michael Jackson ♥

2009-08-29 @ 11:35:56

Grattis älskade MJ, du är fortfarande kung i flera tusentals ögon.
Föralltid, ingen tar din plats i våra hjärtan!

Hemma hos julia

2009-08-27 @ 18:24:51
Hejsan, nu är jag eller har varit hos julia ett tag. vi lyssnar på världens goaste song och ett minne som jag aldrig glömmer är när johanna höll på köra ihjäl oss båda igår. Och jag råkade köra lite fel med julias moppe och stackars hon skadar foten. Imorgon ska jag på hejdå-fest med natalie och johanna, hos min syster och en massa ska komma dit så det blir ju kul :) Ska ingiva mina nya paljett tights imorgon ;) nu ska vi fortsätta röjja!
Kisses

Youre my heart, youre my soul.

2009-08-26 @ 18:37:34

"Youre my heart, youre my soul. I keep shining every where i go" - Blev min & Johannas låt i bilen idag. Sluta14:20 så det va skönt, johanna hämta mig sen drog vi till mig & käka kladdkaka sen drog vi till solariumet för hon skulle träffa Anton ikväll ( aaaw!) och jag ska på bio med julia, fedde & miranda kulkul :) hehe, nu skall jag duscha & fixa mig till bion då. Hörs senare sweethearts!

Kisses

Idag

2009-08-25 @ 07:17:19
idag är det ruskigt kallt, och jag hatar att vakna upp och veta att du kommer finnas i mina tankar att du är mitt mål att du gör som du gör att du får mig att falla på någon minut. det får mig att rysa, för det bara är så.

Idag är det skola och jag slutar 13:40, sköööönt! Haha, sedan drar jag mig till centrum för att kolla på present till systern och jag orkar. Annars får jag väl komma hem och sova för det är verkligen vad jag behöver nu, för jag går igenom en fas som själva jag har skapat under några års tider och vet inte hur jag ta mig ur. Ha det bra!
Kisses

Nyduschad!

2009-08-24 @ 22:06:31
Sådärja, nu har jag duschat och krämat in mig. Jumie, snart skall jag sova för jag as trött. Idag hade vi finska, engelska, matte, no och svenska så det var galet skönt. Alla va lite vimsiga efter helgen men jag såg mest fram emot den nya helgen. För då är det fest hos min storasyster för hon flyttar till helsingborg så utflyttningsfest om man säger så^^
Ska också leta efter en ny kläning och ha om jag inte hittar någon hemma. Nu bär det av till sängen, nattinatti. 
 Kisses

Vågar jag gå ut mer?

2009-08-24 @ 08:27:30















Jag är rädd, jag va ute igår. runt tio åkte vi hem, hittade en död katt & hittade ägarna. Sedan så åkte julia & freja hem och inte vet jag vilken väg de tog med moppen, och johanna som ändå bor knappt 5 min från glädjens!!!! Hallå hjälp. Vart man än går så insätter man sig i fara. Jag tror inte jag ska gå mer än våra tomters linjer. Ucsh!


Snart har jag skola och jag är absolut inte taggad, eller jo för när man gått klart nian så flyttar Lou hit och vi börjar då samma gymnasium, kanske samma linje första ring men sedan byter ju hon till dans eftersom hon är kung på dansa och förtjänar att bli känd utav sina danskunskaper. Själv ska jag välja samsam och byta till sam ekonomi. I mitten i septemper så kanske jag börjar jobba på Bagdad café, jag praoade där och lärde mig allt inom café. Men nu i nian skall man ju praoa och då har jag tänkt att jag ska praoa på junibacken vilket är en väldigt roligt plats. För er som inte visste så är ju sjukt intresserad utav att driva ett eget café men att bli bartender är mina största dröm som inte kommer slockna. Jag vet att man snackar mycket i unga åldern. Men jag vet defenitivt vad jag vill och det är starkt. Idag har jag ganska kort dag, slutar två så jag kommer hem och skriver lite till angående drömmar. Men sålänge får ni ha de jätte bra!
Kisses

Hoppas på ett presentkort!

2009-08-23 @ 20:13:43
 
www.gratismakeup.se

stress + illamående

2009-08-23 @ 11:52:41

Tjenixen :) idag skall jag på konfafika eller typ snart så jag måste iväg snart. Tråkigt & vara uppe redan nu. Bu-hu, anyway nu drar jag. Uppdaterar senare.

every night is saturday night

2009-08-22 @ 16:27:42

här slappar jag och väntar tills det blir kväll, röj!

du är mina djupa andetag

2009-08-21 @ 08:09:25
Oh, dagar går och saknade värker. Minnen med dig är det bästa jag vet, att ha gått igenom allt tillsammans med dig känns bra för då har jag kämpat för oss. Jag går på eld & vatten för dig, jag gör tårta av sand om det är det du vill ha.
Lou, jag älskar dig utav hela mit förkrossade hjärta och varje dag som går så är du min solsken som lyser upp dagen.



Igår var det skola och det soft, fick schemat och vilka korta dagar! Tjugo i två på tisdagar, tre är det senaste och sjukt skönt. Börjar nio tre dagar i veckan, och nu ska jag till min stuga & fixa mig.

Kisses

Första skoldagen, 18/8-09

2009-08-17 @ 22:47:42

Uschusch, tanken av att jag börjar nian får mig att må illa. Vill bara hoppa över & börja gymnasiet istället, usch vilka hårda krav jag har på mig. Äsch då, i will make it!
Fick precis sms utav Mr. N och allt stannade till, han betydde så fruktansvärt mycket så det gör ont och veta att jag finns kvar i hans kontakt lista. Gosh, ännu ett bekrymrer :/

Anyway, imorgon skall jag på tjejmiddag efter skolan, först till centrum sen hem för att fixa mig..
jag kom hem nyss,jag va ute med jeff, johanna & tooma. Väldigt roligt, haha.. Skall sova nu! Wish me all good luck!

Kisses

ken ring & jag

2009-08-16 @ 20:14:27

förkrossad

2009-08-16 @ 11:29:23

Panik i publiken - 26 personer skadades

Tårgasattacken inträffade mitt under konserten.

- Det var mitt i publikhavet, säger Petra Sjölander vid polisen.

26 ungdomar skadades.

Enligt polisen fanns cirka 25 000 personer i publiken under konserten som arrangerades i Kungsträdgården på ungdomsfestivalen Voice 09.

Strax före klockan 22 på lördagskvällen kastade en okänd gärningsman en tårgasbomb - mitt i publikhavet.

Polisen fanns redan på plats, men lyckades inte hitta gärningsmannen.

- Det var väldigt mycket folk där, säger Petra Sjölander, informationsansvarig vid Citypolisen i Stockholm.

23 skadade

Ungdomar som fanns i publiken berättar för Aftonbladet att det blev kaotiskt på platsen. Några grät och försökte ta sig därifrån i panik.

Ett akutteam, med läkare och sjuksköterskor från Danderyds sjukhus, skickades till Kungsträdgården.

26 personer skadades och fick akutvård, uppger polisen.

- De hade svårt att andas, fick tårar i ögnen. Och de blev rädda, säger Petra Sjölander.

Enligt polisen har ingen av ungdomarna skadats allvarligt.

Voice 09 håller en årlig gratiskonsert i Stockholm. I år uppträdde bland andra Promoe, Lazee, Darin, Janet, Crossfire och Danjah. - Aftonbladet



Kan fortfarande inte tänka mig att jag stod knappt en meter ifrån tårgasen,
tryckte folk utåt tappade bort lou och fick en utav mina svåraste astma attacker. Vem är så sjuk i huvudet?!
Kvällen kallas förstörd!

Heartache On The Dance Floor

2009-08-15 @ 14:48:40


YES VI ÄR TAGGADE! Janet Leon, Mims, Prome, Lloyd Banks, Pachang & Darin som kommer till the voice idag.
Snacka om nice, se upp för oss för vi tar snygga killar antigen på rumpan eller petar de på axeln.
Igår var vi på ung08 och de va så söta killar! Mjaaaauw, vakterna va så himla roliga faktiskt!

Nr 2 - "Du kan få alla på fall med ditt vackra leende"

2009-08-13 @ 14:33:44
Jag har fått kommentarer av många, inget som är så där wow riktigt men jag blir jätte glad eftersom det värmer.

Nr 1 - "Sonja du ser ut som en mamma. Inte riktigt men du ser ut och va 20!"
Nr 2 - "Du kan få alla på fall med ditt vackra leende"
Nr 3 - "Han är lite för ung för dig, han är 92a"
Nr 4 - "Du ser väldigt mogen ut för din ålder"
Nr 5 - "Om jag vore vakt på en klubb skulle jag släppa in dig direkt för du ser ut va 19 minst!"
Nr 6 - "Jag hade aldrig trott att du va 14 för du ser så jävla mycket äldre ut att jag tror inte ens mina öron när jag hör detta!"

Det glädjer mig när ni säger sådana saker som detta, och jag menar defenitivt inte att jag ska skryta om att ajg ser äldre ut för jag strävar efter att se äldre ut. Jag tänker inte oftast på att jag är 14, och när folk frågar så säger jag "Gissa". Då säger de, 18-20 år och det är något som jag känner stolthet. Men pinsamtheten över att folk tror nu att jag skryter det kan ni svälja nu. Utöver skall jag städa nu, ciao bellas!

ung 08 again!

2009-08-13 @ 14:20:34
Sjukt jävla roligt, några nummer hinner man lappa ihop innan man börjar dra sig iväg mot centralen.
Imorgon kommer min älskling Lou, och såklart ska vi på the voice. Nu ska jag gå & fixa min stuga och sedan fixa och fortsätta smsa med Mr. J
Om ni ser mig är det bara hojta till, för jag ser ungefär ut såhär idag! ;)

Kisses

ung 08 med brudarna igen!

2009-08-13 @ 14:07:06
FÖRSTA DAGEN :
Jag tycker det är jätte kul att man gör sånt här för ungdomar. Att det finns något att göra för alla ungdomar, båda de stööre & de små. Men jag förstår mig inte på såna som förstör för andra, börjar bråka och slåss? Ingen vett i skallen förmodligen. För att det här med att massa artister uppträder kostar det inget för oss men för de som gör det här, för de som gör det här gratis! var mer tacksamma för det vi får och va trevliga för fan!

+ några trevliga skåningar var väl inget fel på, förutom BETENDET!

Dilan, Jag & Amanda på donken. Lite innan ung 08!

Söta lilla Gabriella med sin nya & snygga tröja!

ANDRA DAGEN :
Massa röjj med brudarna igen, först så möter jag mandu senare kmr dilan & sandra. På tåget finner vi Gabriella som ska träffa Amanda L. senare, så henne möter jag henne på kungsan. Har hur trevligt som helst och jagar cigg till henne! Haha, menmen sen så kommer söta Ellinor och vi flummar som bara den. Jag & mandu drar iväg till hm & tar lite kort. Shahaaaa :D

aftonbladets snyggaste kändis

2009-08-09 @ 22:49:37

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/aik/article5620917.ab - där hamnade jag med robin grönlund, stod där och kollade runt. inte visste man att man blev filmad men för fan det blev man och blev en utav ab snyggaste kändisar. haha, det gjorde min dag för nu har över hundra människor sett mitt fina nylle, självförtroende JAVISST!
 

  
Ser ni mig i mellan en lång kille och en kille med gul tröja, där stod jag innan jag blev filmad!
Wooooow jag är stolt!





Anyway så ska jag till åland imorgon med la familia, det ska bli kul! men bloggar senare. Kisses!

framåt stolta aik

2009-08-09 @ 12:58:25
"JAAAA FÖR HELVETE!!"- skriker jag när aik gör sitt första mål, äntligen lite fart på spelet. Redan hade brommapojkarna hunnit göra mål men jag hade känslan inte sviker aik sina stolta fans. Nej såklart var svaret, ännu ett mål utav vårt älskade aik!

Obolos nickmål frälste publiken

AIK tog på lördagen emot IF Brommapojkarna i ett derby mellan Stockholms just nu två bästa lag. Statistiken var på Gnagets sida, BP har aldrig tagit poäng mot AIK i en tävlingsmatch.

Förutsättningarna inför matchen var att AIK behövde tre poäng för att inte riskera att tappa mark i tätstriden. BP, som haft svårt att stänga de matcher man haft ledningen i, behövde ett bra resultat för att konservera den form man hoppades ha hittat efter segern senast hemma mot Halmstad - och bägge lagen inledde matchen starkt. Bara drygt fem minuter hade gått när Imad Chhadeh prickade stolpen med ett bra vänsterskott. I anfallet efter var det AIK som var nära, Martin Kayongo-Mutumba gjorde en soloraid på en kontring, spelade en sidledspassning till Iván Obolo som dock fick en total felträff på avslutet. Fem minuter senare for Kenny Pavey fram på högerkanten och sköt en studsande djupledsboll i burgaveln.

Därefter mattades matchen av något, Brommapojkarna fick allt svårare att hålla i bollen, och AIK blev allt skickligare på att stå emot den höga pressen som BP satte tidigt. Men trots mycket bollinnehav hade Gnaget svårt att skapa målchanser, alltför ofta blev man stillastående på offensiv planhalva, vilket ledde till att man började slå allt mer långbollar, som oftast blev alltför långa för att kunna utnyttjas. I undantag av den första kvarten var första halvlek en ganska medioker fotbollsmatch.

Den andra halvleken började mer lovande, framför allt för gästerna. I den 47:e matchminuten nickade Olof Guterstam inte långt utanför, och minuten senare fick Philip Haglund chansen av avsluta ur dålig vinkel. Daniel Örlund var dock lika stabil som han varit hela säsongen, och avvärjde utan större problem. Bara en liten stund senare fick Guterstam chansen att avsluta igen, den här gången med fötterna, men det låga skottet gick någon decimeter utanför målburen. AIK hade problem i inledningen av andra halvlek, man fick aldrig kontroll på bollen ordentligt, och överlag var det ganska virrigt. Detta lyckades BP också till slut utnyttja, i den 53:e matchminuten skickade Pablo Piñones-Arce in ett inlägg från vänsterkanten. Skicklige Philip Haglund nådde högst och nickade in 0-1 via stolpen, otagbart för Daniel Örlund.

Baklängesmålet verkade dock fungera som en väckarklocka för AIK. Bara minuten efter målet fick man ett bra frisparksläge lite till höger utanför offensivt straffområde. En fin vänsterskruv av Bojan Djordjic gick precis utanför målburen, och många av de 13 516 åskådarna som tagit sig till Råsunda trodde att det var kvitterat. Och inte många minuter senare fick Bojan chansen igen, ett vackert lobbskott från ca 20 meter träffade ribban och studsade ut. Det var också Bojan Djordjic som tio minuter senare slog ett inlägg från höger på vilket Mikkel Jensen tog bollen med handen, och Martin Ingvarsson blåste straffspark. Markus "Mr 100%" Jonsson var lika säker som vanligt, och matchen var utjämnad. Därefter var det mestadels AIK som hade bollen, även om BP stack upp på kontringar emellanåt. I den 75:e minuten var Jos Hooiveld nära att ge AIK ledningen, men skottet inifrån straffområdet smet precis utanför Kristoffer Nordfeldts högerstolpe.

Fyra minuter senare var det BP:s tur att vara nära ett ledningsmål. Dalil Benyahia drog på ett lurigt distansskott, men Daniel Örlund sträckte ut sig till fullo och tippade bollen ut till en hörna. Men i den 88:e matchminuten skulle så segermålet komma för hemmalaget. Ett delikat inlägg av Dulee Johnson gick mot bortre delen av straffområdet, BP-försvararen Jon Persson tvekade en aning, och Iván Obolo vräkte sig fram och nådde bollen innan Nordfeldt, och bollen studsade in i mål. Därefter gick luften ur Brommapojkarna, AIK skapade ytterligare en hyfsad målchans genom inhopparen Yussuf Saleh, men några fler mål blev det inte.

I efterhand kan det diskuteras länge huruvida det var en rättvis seger eller ej. Även om AIK hade mer bollinnehav sett över hela matchen, så skapade Brommapojkarna i stort sett lika många målchanser. Även om det var både välbehövligt och inte helt orimligt med en AIK-seger, så hade nog BP förtjänat en poäng. - www.aikfotboll.se

AIK AIK AIK AIK AIK AIK, VÅRT ÄLSKADE AIK!

2009-08-08 @ 11:30:01

-JAAAAA! skrek jag när jag fick höra att jag ska på aik-match!
och nu sitter jag här med några få timmars sömn och ska strax måla och sedan börja fixa mig. oooooooh, så jävla taggad!!! FÖR JAG SER HUR SOLEN SKINER ÖVER RÅSUNDA! Lovelovelovelove gnaget!

ibland så älskar jag bara den känslan..

2009-08-07 @ 13:41:52
Här sitter jag kvart i två och har inte gjort något vettigt än och installerat en dum webbcamera åt mamma..
Flera timmar går och jag håller inte ens koll på vilken dag det är, menmen. Life goes on! Just nu är jag trött på människor som slutar höra av sig bara för de känner för det, jag har alltid lyssnat på de här personerna och varit som en extra hand så¨slutar de höra av sig. Jag accepterar inte det!

Men just nu älskar jag den känslan som får mig att vara så glad som nu, jag älskar att vara med killarna för de är det stöd som jag just behöver som mest. Min alldeles egna lycka, mina grabbar. Mina snälla goa grabbar. Och så finns min bästa kompis Andreas Ekberg, min superstjärna.
Igår så var jag med dessa grabbar, Robin G, Tim L. och så Ae! Nu ska jag ut & steka i solen, ciao my honeys!

Kisses

solklart

2009-08-05 @ 17:01:00

I kväll skall jag umgås med en polare, ska sola typ 10 nu sen ska jag duscha & fixa mig. Puss ♥

Bästa vän

2009-08-05 @ 16:52:28
 
 [ Anderas Ae  Ekberg. Världens Bästa Vän! ]

Theres a spotlight shining on us, cause we are the superstar.
Theres a spotlight shining in my heart, cause you are my superstar.

vi hade i alla fall tur med vädret, en gång.

2009-08-04 @ 13:04:18

"Nu kör vi brudar!" - Resan jag aldrig glömmer, i lördags åkte jag och julia iväg mot Norrtälje. På stationen möter Johanna och hennes far upp oss, nu far vi åt Öregrund! När vi väl kommer fram så känner jag hur glädjen börjar stiga sig i hela kroppen och det var knappast bara jag som var taggad. Utan alla mina systrar i jeans som vi börjat kalla oss. Glädjen taggade oss till att fixa oss i ordning tils middag som vi skulle käka i den lilla staden Öregrund. Vi bodde en bit ifrån staden, Sunnön hette platsen. Där vi höll humöret för det mesta på topp, små bråk blev det då och då. När vi åker till staden och skall äta så blir det kebabtallrik för oss alla fyra, jag, julia, johanna & mardin (johannas låtatsbror). Vi åker tillbaka efeter middagen för att byta festskorna till något som inte värker lika mycket som 12 cm klackarna gjorde. Så för min del blev det ett par snygga gladiator som jag lånade utav Julia. Vi åker tillbaka till lilla Öregrund och hittar ett par snygga ragg och senare blir det bara att en  utav raggen är kvar, Martin hette han och var sjukt snygg enligt oss alla. Såna här hunkar finns inte i Väsby hann jag säga till honom, själv kom han från Uppsala. Vi träffade även Julias och Johannas kompis Simon och han va hur trevlig som helst. Söndagen var vi helt själv, på måndagen handlade vi frulle och sedan har det hänt massa med dagen som jag orkar knappast skriva. VI LIFTADE IALLA FALL.

Igår kväll var jag med Julia & Louise Lundin på donken och snacka hur mycket som helst, sedan kommer några grabbar som man faktiskt kände igen. Charlie?? Daniel?? Filip?? Jappe??
Och sedan Patrik som är K:s kompis, som jag vågade hälsa på.. :)


Nu ska jag duscha och lyssna på "No superstar" och massa andra goa låtar. Uppdaterar med kort & massa roligt senare.

Kisses!



 

öregrund + bilder från grinda & konfirmationen

2009-08-01 @ 13:00:52

Nu blir man hetsad utav Julia som kommit hem, snart drar vi till öregrund och det är så jävla najs. Haha, kommer dock hem på måndag men två dagar wihhho semester!!! semester ifrån allt det här, orkar faktiskt inte vara i väsby över huvudtaget.. inatt kom julia hem och ae kom hem från cypern. jag bloggar när jag kommer hem och jag kommer sakna bloggen! PUSS PÅ ER ÄLSKLINGAR!